Tuesday, July 5, 2011

Buku ‘Bogel Menuju Tuhan’ Zahiril Laris


KUALA LUMPUR: Buku antologi puisi dan catatan berjudul Bogel Menuju Tuhan karya pelakon Zahiril Adzim semakin laris dijual dan kini memasuki cetakan kedua.

Menurut pelakon drama Juvana ini, buku yang telah dicetak 1,000 buah itu bakal ditambah 1,000 buah lagi memandangkan permintaan terhadap buku itu meningkat.

Berita selanjutnya di sini.

2 comments:

hanim.yusuf said...

saya dah baca buku bogel menuju tuhan nih dan saya rs buku nih sgt bagus. it somehow reminds me of a friend of mine yang suke karang2 puisi mcm zahiril adzim jugak. sy rasa kwn sy nih ada bakat untuk keluarkan buku mcm buku bogel menuju tuhan nih. kalau tak percaya korg boleh tengok sniri sume hasil karya die. sangat tak mengecewakan. http://fiterisalim.blogspot.com/ .

.: immi :. said...

tuah bukan selalu dtg.
tapi kali ini tuah milik kamu.
rangkul la ia sebelum ia pergi jauh2x.

semoga maju jaya <3

Post a Comment